tisdag 25 januari 2011

Rost

en trend som verkar hålla i sig. Åtminstone får jag så gott som dagligen frågan om jag kommer att få hem fler rostiga saker.

Nu har jag fått rostiga amplar i två storlekar

fredag 21 januari 2011

Lyktor som passar både Ute & Inne

Med i gårdagens leverans fanns rostiga lyktor som passar perfekt även ute i trädgården.

Fyrkantig lykta i två storlekar, den mindre: 130x130x310 mm och den större: 180x180x530 mm. Jag har beställt ytterligare en storlek större: 260x260x710mm med beräknad leverans v.10


En favorit i repris, jag lyckades få tag på ytterligare ett par lyktor av denna modell (de andra två modellerna är slut hos leverantören och inga fler kommer in) De är en storlek större än de jag haft tidigare, rostiga och glaset i dem är munblåst dvs. bubbligt och fint!

Idag bjuder jag även på ett par interiörbilder från butiken

Eftersom våren närmar sig tyckte jag att det var tid att lyfta fram lite trädgårdsinfluerat på hyllorna, en del nytt och en del som hängt med sedan butiken öppnade.

torsdag 20 januari 2011

Nytt för dagen

Tändsticksaskar med Vintagemotiv

i två storlekar
och metalllådor i tre storlekar med fabrikskänsla

lördag 15 januari 2011

En tjuvkik på butikens "make over"

Jag stängde som sagtbutiken fredag-lördag förra helgen och fick på så sätt lite långledigt. Men jag är inget bra på att vara ledig vid denhär årstiden... jag mår bäst när det är full fart hela tiden och tillbringar helst min lediga tid i trädgården.

Nu hade vi bestämt att anv. de lediga dagarna till något vettigt och min tvättstuga i källaren därhemma förvandlades för ett par dagar till målarverkstad. 30 brädor laserade jag med en special-kulör som ser ut precis som träet på de gamla trädlådorna jag anv. mig av i butiken (det har sina fördelar att ha varit färghandlare)

I söndags lastade vi bilen och körde ner i butiken för att skruva upp dem

På väggutrymmet bakom kassadisken är det tänkt att jag ska kunna hänga upp väggord, mindre hyllor, tavlor mm. som finns till försäljning i butiken. Men väggarna här går det inte att spika i utan här krävs det borrmaskin - alltså löser vi det med en brädvägg istället. Sen kan jag spika och skruva bäst jag vill =)
Maken skötte maskinerna och jag agerade hantlangare. Det var förresten hans idé att göra en brädvägg. Den idén spann jag vidare på och kom med en snilleblixt (men den avslöjar jag inte nu)


I dagsläget ser det ut såhär, fler brädor är inhandlade och ska målas och sättas upp. Sen är det min idé som ska upp och därefter kan jag äntligen hänga upp saker - i mängder =)

fredag 14 januari 2011

Fler nyheter

Vårens nykomlingar börjar redan trilla in, lite tidigt med tanke på att trädgårdssäsongen fortfarande är ganska avlägsen. Ett par små saker plockades fram medan resten snällt får vänta in vårens ankomst.

Svarta hyllor med krokar för div. i två exemplar

På lagerhyllan hamnade dom läckra trälådorna (nya kameran och jag kommer inte riktigt överens och blixten, den utlöser själv fast jag ställer in att det ska vara utan blixt, fick lådan att se alldeles fläckig ut - det är den inte verkligheten)

Butiken har förresten fått en liten "makeover" Jag stängde förra helgen för att hinna måla brädor och i söndags jobbade maken och jag flitigt med att sätta upp dem.