onsdag 29 juni 2011

Välgörande ljus

Jag börjar med en vädjan;Är det någon som vet varför Blogger får radavstånden att hoppa iväg hejvilt? Jag vore tacksam för ev. hjälp ang. problemet.

"Klintas Massageljus är inga vanliga ljus. De är en varm massageolja som ser ut och ter sig som ett doftljus. Ljuset är ekologiskt och tillverkat av palmolja och sojavax från förnyelsebara källor.

Vi erbjuder en mängd äkta, diskreta dofter från ekologiska eteriska oljor och djurvänliga doftoljor.

I motsats till vanliga doftljus där doften oftast bara finns på ytan har våra oljor blandats med vaxet och doftar därför hela bränntiden.

Tänd veken och låt en pöl bildas (tar ca 15 min) och doppa fingret. Oljans temperatur är inte alls för varm, även med ljuset tänt, och oljan stannar flytande på fingertoppen. Tänd och släck hur ofta du vill. Massera och njut!" (texten lånad från Klintas hemsida)

En leverans med nya dofter av de välgörande massageljusen anlände under dagen

Citronella, Anis & Mynta, Apelsinblomma & Lavendel, Hallon & Kvitten, Salvia & Kamomill


De dofter som finns i butiken idag är:


Naturell, Lavendel, Basilika & Lagerblad, Ros & Geranium, Äpple, Honung & Havre, Vanilj, Vanilj & Chili, Vildfikon & Vindruva, Citronella, Anis & Mynta, Apelsinblomma & Lavendel, Hallon & Kvitten, Salvia & Kamomill


Massageljusen har dessutom en mängd läkande effekter. För att nämna några:


Basilika & Lagerblad: Basilika är toppen när du är eller är på väg att bli förkyld eller om du känner dig stressad. Lagerbladets doft är antideppresiv och de båda är antiseptiska.


Citron: Antiseptisk, desinficerande och fungerar stärkande och återställande. Stärker tandköttet, bra för håret, mot inflammationer och håller också musklerna friska.


Lavendel: Doften Lavendel har först och främst en lugnande effekt och passar utmärkt för dig som behöver slappna av. Personer med sömnsvårigheter kan dra nytta av att smörja in sig med oljan före läggdags och därmed dra nytta av både doften och oljorna. Oljan verkar också svampdödande.


"Ljuset är helt vegetabiliskt och fritt från stearin, paraffin, parabener, petroleum, färgämnen och annat inte så roligt. Men däremot väldigt högt på mjukgörande E-vitaminer"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett par rader. Ev. tips, idéer, ros och ris, allt mottages med ett leende